Behandlingssteg

BEHANDLINGSSTEG

Här kan du följa de olika stegen i en behandling av ditt nervsystem.


1.


UNDERSÖKNING


Du fyller i en hälsodeklaration och vi registrerar dig i vårt journalsystem. Sedan följer en neurologisk/kiropraktisk undersökning med bl.a. termoscanning samt HRV-mätning av balansen i nervsystemet. Denna undersökning hjälper oss att bedömma hur ditt nervsystemem fungerar.


2.


RÖNTGEN


För att exakt bedömma hur relationen mellan huvudet, atlaskotan och axiskotan är remiterar vi dig till Kungälvs Sjukhus för en röntgenundersökning. Bildskivan du får tar du med till oss.


3.


KORRIGERING


Upper cervical är en kiropraktisk teknik som fokuserar på relationen mellan huvudet och dina två översta nackkotorna, atlas och axis. Genom att korrigera eventuella snedställningar mellan dessa främjar man kommunikationen och cirkulationen mellan hjärnan och kroppen.Övre nacken kan betraktas som "huvudsäkringen" i nervsystemet.


Läs mer om Upper cervical här...


4.


UPPFÖLJNING


Under en längre tidsperiod efter korrigeringen görs återbesök regelbundet för att kontrollera att din korrektion stabiliserar sig. Detta görs huvudsakligen med termoscanner samt hållningsanalys.

Sedan behandlas resten av ryggraden med en annan kiropraktisk teknik kallad ABC (Advanced Biostructural Correction)TA HAND OM DITT NERVSYSTEM


KONTAKTA OSS


Adress: Gärdesvägen 2, 444 31 Stenungsund

Telefon: 0303-816 15

Mail: info@vastkustkliniken.se


ÖPPETTIDER


Mån, tis, tors: kl. 9-12  -  kl.  16-19

Onsdag: kl. 9-18

Fredag: kl. 9-14

Copyright © All Rights Reserved