Bengt Hove

OM BENGT HOVEJag är uppvuxen i Bergen, en av världens vackraste städer som ligger inklämd mellan fjällen och fjordarna på den norska västkusten.


Utbildade mig till Doctor of Chiropractic vid Anglo European college of Chiropractic i England och blev legitimerad som kiropraktor av Svenska Socialstyrelsen 1997. Under många år drev jag och min fru Louise kliniken i Sävedalen och vi erhöll 2003 som första kiropraktormottagning i Göteborgsområdet någonsin, ett vårdavtal med regionen. Sedan 2003 ligger vår verksamhet i centrala Stenungsund.


Under många år har jag utvecklat ett mycket stort intresse för nervsystemet och behandlingsformer för att optimera dess funktion. Jag har därför vidareutbildat mig inom upper cervical kiropraktik och 2014 blev jag certified KCUCS practitioner.


Jag har en stark tro på människans självläkande förmågor och vill med mitt arbete hjälpa och stödja människor med att få kunskap och insikt om kroppens kapacitet att styra, reglera och underhålla sig själv naturligt. Kroppen är verkligen en fantastisk skapelse som är konstruerad för att klara sig själv om vi bara ger den rätt förutsättningar.


Ett väl fungerande nervsystem är därför grunden för en bra hälsa.Bengt Hove

Doctor of Chiropractic /Anglo European College of Chiropractic

Upper Cervical specialist

Certified KCUCS

DITT NERVSYSTEM HÅLLER DIG FRISK

 

Vore det inte klokt att kontrollera att det fungerar optimalt?